Contact:
021.413.08.75
0371.395.468
contact@calinfarm.ro
Prima pagina
Produse noi
Promotii
Dictionar medical
Ajutor
Card de fidelitate
Despre noi
CATEGORII
» Medicamente
» Copii
» Cosmetice
» Vitamine si suplimenti nutritivi
» Ceaiuri
» Aparatura medicala
» Teste de sarcina si ovulatie
» Parafarmaceutice
» Ingrijire personala
» Alte produse
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
LINK-URI UTILE
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
CASMB
C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.
Ministerul Sanatatii
CONTACT
Adresa:
Str. Drumul Taberei nr. 124
Complex Comercial A 16
Bucuresti, Sector 6

Telefon/Fax:
021.413.08.75
0371.395.468

Email:
contact@calinfarm.ro
Regulament

1. ORGANIZATORUL
Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC CALIN FARM SRL, cu sediul Ón localitatea Bucuresti, Str. Drumul Taberei nr 124, Complex Comercial A 16, Sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40 / 3987 / 1998, cod unic de inregistrare 10520264, atribut fiscal RO, (denumita Ón continuare Organizatorul). Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament (denumit Ón continuare Regulament). Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in farmacie si pe site-ul www.calinfarm.ro. SC CALIN FARM SRL isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul programului de fidelizare Card de fidelitate CALIN FARM, pe durata existentei programului, fara o notificare prealabila a membrilor programului si fara sa fie necesar acordul acestora cu conditia ca modificarile efectuate sa nu se refere la datele cu caracter personal ale clientilor fideli.
2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI
Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara in farmacia SC CALIN FARM SRL, cu posibilitate de extindere a desfasurarii lui si la viitori parteneri.
3. DURATA PROGRAMULUI
Programul de fidelitate a fost lansat la data de ....06.2010 si are durata nedeterminata. SC CALIN FARM SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de SC CALIN FARM SRL cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in farmacie, intr-un loc vizibil. Programul se va desfasura Ón conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial
4. CONDITII DE PARTICIPARE SI UTILIZARE CARD
Fiecare solicitant are dreptul la un singur card.
Programul de fidelizare \"CARD DE FIDELITATE CALIN FARM\" este proprietatea SC CALIN FARM SRL si se adreseaza persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani. Fiecare solicitant are dreptul la un singur card.
Din momentul semnarii formularului, solicitantul poate beneficia pe loc de reducerea de 5% oferita prin acest program (nu se aplica in cazul retetelor compensate sau gratuite).
In momentul efectuarii de cumparaturi in Farmacia Calin, posesorul de card trebuie sa-l prezinte farmacistului, pentru a putea beneficia de facilitatile oferite. Citirea codului de bare si recunoasterea codului de client permite, in mod automat, acordarea reducerii de 5% sau a altor avantaje oferite clientilor fideli. De asemenea, este permisa in acest mod evidentierea volumului cumparaturilor efectuate in timp de catre posesorii cardului de fidelitate, ceea ce le va permite obtinerea de reduceri sau bonusuri suplimentare la atingerea unor anumite sume.
Posesorul de card care, in momentul efectuarii unor cumparaturi nu are cardul asupra sa nu poate beneficia de avantajele mentionate.
Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala SC CALIN FARM SRL, solicitandu-se inlocuirea acestuia. Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare. Cardurile neutilizate pe o perioada mai mare de 12 luni vor fi anulate. Cardurile anulate nu mai pot fi reactivate.
In conformitate cu Legea nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea si libera circulatie a datelor personale, completarea si semnarea Formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la prelucrarea in scopuri de marketing a datelor pe durata existentei calitatii de membru in programul de fidelizare \"Card de fidelitate CALIN FARM\" precum si ulterior incetarii programului.
5. DREPTURI SI OBLIGATII
Prin semnarea Formularului de inscriere, participantul va incheia un contract cu SC CALIN FARM SRL, ambele parti considerand conditiile si normele enumerate in regulamentul programului ca find obligatorii pentru ele.
Pe durata apartenentei la programul de fidelizare \"Card de fidelitate CALIN FARM\", cat si dupa incetarea apartenentei, membrii au urmatoarele DREPTURI:
(1) Dreptul la informare.
(2) Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.
(4) Dreptul de opozitie; dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei.
in vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (2), (3) si (4) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. in cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la telefon: 021.413.08.75, la email: contact@calinfarm.ro sau la adresa: Str. Drumul Taberei nr 124, Complex Comercial A 16, Bucuresti, Sector 6.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare.
SC CALIN FARM SRL va avea dreptul sa foloseasca informatiile membrilor stocate in baze de date computerizate, incluzand activitati legate de marketing si campanii de informare. Aplicand pentru programul \"Card de fidelitate CALIN FARM\", aplicantul isi da consimtamantul pentru folosirea datelor personale si a celor legate de activitatea lui in cadrul programului de fidelizare cu scopul administrarii programului \"Card de Fidelitate CALIN FARM\", a discounturilor, a ofertelor speciale, a altor beneficii si a activitatiilor de marketing.
SC CALIN FARM SRL isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul programului de fidelizare \"Card de fidelitate CALIN FARM\", pe durata existentei programului, fara o notificare prealabila a membrilor programului si fara sa fie necesar acordul acestora cu conditia ca modificarile efectuate sa nu se refere la datele cu caracter personal ale clientilor fideli.
6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC CALIN FARM SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii comform politicii SC CALIN FARM SRL, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la SC CALIN FARM SRL si partenerii din program. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC CALIN FARM SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr��.la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Participantul are drept de acces la date , dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001..Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri catre SC CALIN FARM SRL, la sediul sau din str. Drumul Taberei nr. 124, Complex Comercial A 16, Bucuresti, Sector 6, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. Deasemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC CALIN FARM SRL in scop de marketing direct. SC CALIN FARM SRL, in termen de 15 zile de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
PROMOTII
Omron Tensiometru electronic RS 2
detalii
Designed by GT3 Custom SoftDesign