Contact:
021.413.08.75
0371.395.468
contact@calinfarm.ro
Prima pagina
Produse noi
Promotii
Dictionar medical
Ajutor
Card de fidelitate
Despre noi
CATEGORII
» Medicamente
Antidiabetice
Anticonceptionale
Elaborari
» Copii
» Cosmetice
» Vitamine si suplimenti nutritivi
» Ceaiuri
» Aparatura medicala
» Teste de sarcina si ovulatie
» Parafarmaceutice
» Ingrijire personala
» Alte produse
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
LINK-URI UTILE
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
CASMB
C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.
Ministerul Sanatatii - Lista pret medicamente
Fares
Vremea
CONTACT
Adresa:
Str. Drumul Taberei nr. 124
Complex Comercial A 16
Bucuresti, Sector 6

Telefon/Fax:
021.413.08.75
0371.395.468

Email:
contact@calinfarm.ro

Clorzoxazona(SINTOFARM) 250mg compr.x 20
Fotografia prezentata are caracter informativ
Clorzoxazona(SINTOFARM) 250mg compr.x 20
D.C.I.:  CHLORZOXAZONUM
STOC:  indisponibil

Informatii suplimentare la telefon:
021.413.08.75

D.c.i.: Chlorzoxazonum

Compozitie:
Un comprimat contine clorzoxazona 250 mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb, povidona K30, dioxid de siliciu coloidal anhidru, laurilsulfat de sodiu, talc, stearat de magneziu;

Indicatii:
Clorzoxazona este indicata in tratamentul spasmelor musculare reactive, reumatice (lombalgii, torticolis acut, contractura reflexa in artroza, artrite, periartrite) si post-traumatice (luxatii, fracturi, rupturi musculare). Clorzoxazona poate facilita recuperarea bolnavilor cu sechele neurologice, reumatice sau traumatice. Eficacitatea este in general mica pentru dozele uzuale, administrate oral; ea poate fi crescuta folosind doze terapeutice mari si asociind analgezice si antiinflamatoare nesteroidiene.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la clorzoxazona sau la oricare dintre excipientii produsului; - insuficienta hepatica, insuficienta renala, miastenia gravis.

Administrare:
Adulti: doza uzuala este de un comprimat Clorzoxazona (250 mg clorzoxazona) de 3-4 ori pe zi. In cazul contracturilor musculare acute, foarte dureroase, se pot folosi doze de 2-3 comprimate Clorzoxazona (500-750 mg clorzoxazona) de 3-4 ori pe zi.
Copii cu varsta peste 5 ani: doza uzuala este de 20 mg clorzoxazona /kg, fractionata in 3-4 prize, fara a depasi doza pentru adulti. La copiii cu varsta sub 5 ani se recomanda utilizarea formelor farmaceutice adecvate varstei.

Efecte adverse:
Clorzoxazona este bine tolerata. Clorzoxazona determina somnolenta, pirozis, constipatie, tulburari de vedere, nistagmus, cefalee, ataxie, eruptii cutanate, prurit si colorarea urinii in rosu-portocaliu. Foarte rar, poate determina greata, varsaturi, anorexie, dureri abdominale, ameteli, soc anafilactic, leucopenie. Au fost raportate cateva cazuri de hepatita citolitica si hepatita fulminanta, dar relatia cu medicamentul nu este certa.

Interactiuni:
Asocierea cu deprimante ale sistemului nervos central impune prudenta deosebita, deoarece clozoxazona creste efectul acestora. Hidroxizina scade efectul miorelaxant al clorzoxazonei.

Precautii:
Clorzoxazona nu se recomanda la pacientii cu intoleranta la lactoza, deficit de lactaza sau malabsorbtie a glucozei / galactozei. Se recomanda prudenta la pacientii atopici. In timpul tratamentului cu clorzoxazona se recomanda monitorizarea functiei hepatice. De asemenea, se recomanda evitarea consumului de bauturi alcoolice in timpul tratamentului cu clorzoxazona. In timpul tratamentului cu clorzoxazona urina se poate colora in rosu-portocaliu.
« Inapoi
Trimite aceasta
pagina unui prieten
Tipareste
aceasta pagina

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative, conforme cu cele puse la dispozitia calinfarm.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor si nu constituie obligatii contractuale. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va multumim pentru intelegere.
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
PROMOTII
Omron Tensiometru electronic RS 2
detalii
Designed by GT3 Custom SoftDesign