Contact:
021.413.08.75
0371.395.468
contact@calinfarm.ro
Prima pagina
Produse noi
Promotii
Dictionar medical
Ajutor
Card de fidelitate
Despre noi
CATEGORII
» Medicamente
Antidiabetice
Anticonceptionale
Elaborari
» Copii
» Cosmetice
» Vitamine si suplimenti nutritivi
» Ceaiuri
» Aparatura medicala
» Teste de sarcina si ovulatie
» Parafarmaceutice
» Ingrijire personala
» Alte produse
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
LINK-URI UTILE
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
CASMB
C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.
Ministerul Sanatatii - Lista pret medicamente
Fares
Vremea
CONTACT
Adresa:
Str. Drumul Taberei nr. 124
Complex Comercial A 16
Bucuresti, Sector 6

Telefon/Fax:
021.413.08.75
0371.395.468

Email:
contact@calinfarm.ro

Colbiocin sol.oft. x 5ml
Click aici pentru a vedea
mai multe fotografii

Fotografia prezentata are caracter informativ
Colbiocin sol.oft. x 5ml
D.C.I.:  COMBINATII
Producator:  SIFI ITALIA
STOC:  indisponibil

Informatii suplimentare la telefon:
021.413.08.75

D.c.i.Combinatii

Compozitie:
Solutie oftalmica: Principii active: Cloramfenicol 0,400 g; Colistin metansulfonat 18 000 000 U.I.; Roltetraciclina 0,500 g, echivalent cu Tetraciclina 0,421 g. Excipienti: Acid boric 1,500 g; Borax 0,300 g; Fenol 0,078 g; Edetat disodic 0,100 g; Polisorbat 80 0,300 g; Sulfit de sodiu 0,100 g; Apa distilata p?na la 100,000 ml. Unguent: Principii active: Cloramfenicol 1,000 g, Colistin metansulfonat 18 000 000 U.I.; Tetraciclina 0,500 g. Excipienti: Lanolin 20,000 g; Lichid petrolatum 30,000 g; Petrolatum p?na la 100,000 g.

Indicatii:
Se recomanda in tratamentul conjunctivitelor acute, catarale, purulente si cele cu bacili Morax-Axenfeld, blefaritelor ulceroase, blefaro-conjunctivitelor, ulcerelor corneene septice, keratitelor ulceroase, kerato-hipopion, keratita disciforma, dacriocistita.

Contraindicatii:
Colbiocin este contraindicat la pacientii care prezinta hipersensibilitate la oricare dintre componentele sale.

Administrare:
Se instileaza in ochi 1-2 picaturi sau se aplica o mica cantitate de unguent in sacul conjunctival inferior, dupa sfatul medicului.

Reactii adverse:
Ocazional pot aparea iritatii pasagere. Unii pacienti pot prezenta reactii de hipersensibilitate, ca de exemplu arsuri, edem angioneurotic, urticarie, dermatite verzicolore si maculopapuloase.

Precautii:
Utilizarea topica indelungata de antibiotice poate induce aparitia de germeni rezistenti. Daca apar reactii de hipersensibilitate sau daca nu s-au obtinut rezultate terapeutice semnificative dupa o perioada relativ scurta de tratament , se recomanda intreruperea tratamentului si inlocuirea sa cu unul adecvat.
S-au semnalat cateva cazuri de hipoplazie medulara osoasa dupa utilizarea topica indelungata a Cloramfenicolului. De aceea produsul trebuie utilizat pe perioade scurte de timp, respectand indicatiile medicului. La femei in timpul sarcinii si la copii produsul trebuie administrat doar ?n caz de reala nevoie si sub strict control medical.
Colirul pregatit pentru intrebuintare trebuie consumat in 10 zile si trebuie pastrat la rece, ferit de lumina. Modificarile de culoare care pot aparea, atat la pulbere cat si la colirul ce a fost preparat, nu influenteaza activitatea terapeutica a produsului, care ramane valabila pe toata perioada inscrisa pe ambalaj.
Produsul poate fi toxic daca este ingerat accidental sau daca este utilizat in doze mari un timp indelungat. De aceea nu trebuie lasat la indemana copiilor. Colirul contine sulfit de sodiu: aceasta substanta poate produce la persoane sensibile, si in special la astmatici, reactii de tip alergic si crize astmatice grave.
« Inapoi
Trimite aceasta
pagina unui prieten
Tipareste
aceasta pagina

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative, conforme cu cele puse la dispozitia calinfarm.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor si nu constituie obligatii contractuale. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va multumim pentru intelegere.
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
PROMOTII
Designed by GT3 Custom SoftDesign