Contact:
021.413.08.75
0371.395.468
contact@calinfarm.ro
Prima pagina
Produse noi
Promotii
Dictionar medical
Ajutor
Card de fidelitate
Despre noi
CATEGORII
» Medicamente
Antidiabetice
Anticonceptionale
Elaborari
» Copii
» Cosmetice
» Vitamine si suplimenti nutritivi
» Ceaiuri
» Aparatura medicala
» Teste de sarcina si ovulatie
» Parafarmaceutice
» Ingrijire personala
» Alte produse
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
LINK-URI UTILE
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
CASMB
C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.
Ministerul Sanatatii - Lista pret medicamente
Fares
Vremea
CONTACT
Adresa:
Str. Drumul Taberei nr. 124
Complex Comercial A 16
Bucuresti, Sector 6

Telefon/Fax:
021.413.08.75
0371.395.468

Email:
contact@calinfarm.ro

Imodium 2mg caps. x 6
Fotografia prezentata are caracter informativ
Imodium 2mg caps. x 6
Producator:  Terapia Ranbaxy
STOC:  indisponibil

Informatii suplimentare la telefon:
021.413.08.75

D.c.i.: Loperamidum
Compozitie: Imodium contine clorhidrat de loperamid, un antidiareic pentru uz oral. Fiecare capsula contine 2 mg de clorhidrat de loperamid.

Indicatii:
Diaree acuta si cronica. Recomandat pacientilor cu ileostomie pentru a reduce numarul si volumul scaunelor, cat si pentru a mari consistenta acestora.

Contraindicatii:
Dizenteria acuta caracterizata prin scaune cu sange si stari febrile grave; colita ulceroasa acuta sau colita pseudomembranoasa asociata tratamentului cu antibiotice cu spectru larg, copii cu varsta < 5 ani;
Tratamentul trebuie intrerupt prompt daca se instaleaza constipatie, distensie abdominala sau subileus.

Administrare:
Adulti si copii peste 5 ani: Diaree acuta: doza initiala este de 2 capsule pentru adulti si o capsula pentru copii, urmate de o capsula dupa fiecare emisie consecutiva de scaune lichide.
Diaree cronica: doza initiala este de 2 capsule pentru adulti si o capsula pentru copii; aceasta doza initiala va fi ajustata pana la obtinerea a 1-2 scaune solide/zi, ceea ce de regula se realizeaza de obicei cu o doza de intretinere de 1-6 capsule/zi. Doza maxima pentru diaree acuta si cronica este de 8 capsule/zi pentru adulti; la copii ea se va corela cu greutatea corporala: 3 capsule/20 kg.

Reactii adverse:
Reactii de hipersensibilitate (eruptii cutanate); constipatie si/sau distensie abdominala In rare cazuri asociate cu ileus; durere sau disconfort abdominal, greata, voma, oboseala, ameteala, somnolenta sau uscaciunea gurii.

Precautii:
Copii, pacientii cu disfunctii, sarcina si alaptare: Cu toate ca nu exista indicii ca Imodium ar avea proprietati teratogene sau embriotoxice, trebuie evaluata rata beneficiu/risc inainte de a se institui tratamentul cu Imodium in timpul sarcinii, indeosebi in primul trimestru. Tratamentul cu Imodium nu se recomanda mamelor ce alapteaza.
Imodium nu afecteaza vigilenta, dar datorita aparitiei oboselii, somnolentei sau ametelii, este preferabil sa se evite conducerea automobilelor sau operarea masinilor.
« Inapoi
Trimite aceasta
pagina unui prieten
Tipareste
aceasta pagina

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative, conforme cu cele puse la dispozitia calinfarm.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor si nu constituie obligatii contractuale. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va multumim pentru intelegere.
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
PROMOTII
Designed by GT3 Custom SoftDesign